Samenwerking

Samenwerking

Het Streekcentrum werkt waar mogelijk zoveel mogelijk samen met andere organisaties, verenigingen en gemeenten uit de streek. Op deze manier kunnen we verschillende middelen efficiënter inzetten en bereiken we een grotere groep inwoners.

van Hoorne Entertainment

Het Streekcentrum is een samenwerking aangegaan met van Hoorne Entertainment wat geresulteerd heeft in de Avonturenboerderij.

Fietsoplaadpunt
Het centrum heeft een fietsoplaadpunt zie www.laad.nl
De Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden

VVV 
Alle toeristische en recreatieve informatie over de directe omgeving van Streekcentrum Ooievaarsdorp Het Liesvelt is gebundeld in de VVV gids Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

De gids bevat algemene informatie, overnachtingsadressen, musea, evenementen en  restaurants in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. De full-colour brochure is gratis (tijdens openingstijden) verkrijgbaar bij Streekcentrum Ooievaarsdorp Het Liesvelt of bij de kantoren en agentschappen van VVV Zuid-Holland Zuid.
De VVV gids Alblasserwaard en Vijfheerenlanden is tevens online te bekijken of te bestellen bij VVV Shop online via VVV Info: ‘Brochures en kaarten’.
VVV Het agentschap op Streekcentrum Ooievaarsdorp Het Liesvelt wordt  maandelijks aangevuld met alle brochures uit de streek zoals vermeld op de website van VVV Zuid-Holland Zuid.

In de streekwinkel van Streekcentrum Ooievaarsdorp Het Liesvelt zijn diverse wandel- en fietsroutes (tijdens openingstijden) verkrijgbaar waaronder de fietsknooppuntengids en de fietsknooppuntenkaart van Zuid-Holland Zuid met het fietsroutenetwerk van de Hoeksche Waard, de Drechtsteden en de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.

Den Hâneker
Een keer per jaar organiseren we samen met Den Hâneker, agrarische natuurvereniging,  een groots evenement: de StreekParadet najaar Het Oogstfeest.

Boerderij en Erf
De stichting Boerderij en Erf A.V. heeft op het terrein een tentoonstelling ingericht.
Op dit moment is het thema Boerentuinen actueel.

Werkgroep Korenmolen De Jonge Sophia
De werkgroep, onderdeel van het Streekcentrum, beheert de molen “de Jonge Sophia”. Iedere dag tijdens de openingsuren, met uitzondering van de zondag,  is er een molenaar aanwezig om de molen in werking te stellen en uitleg te geven aan de bezoekers.

Bijenvereniging
De Bijenvereniging beheert de bijenstal en de bijenkasten. Zij geven ook het publiek voorlichting over de bijzondere wereld van de bijen.
 Nieuws

site “under construction”


Uw bezoek

Openingstijden:
Dagelijks van 10.30 tot 16.30 uur

Tarieven en abonnementen:
zie de website van De Avonturenboerderij.

Contact:
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
Tel. 0184-602616

Kalender

De complete kalender

Facebook: